Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit csináljak a térdemmel?...

Mit csináljak a térdemmel? Többi lent!

Figyelt kérdés
Tegnap törökülésben ültem a padlón és úgy álltam fel, hogy a lábaim keresztbe voltak. A bal térdem roppant egy hatalmas nagyot és azóta ha kinyújtom és leguggolok fáj. Mit csináljak vele? Mi lehet a baja? Komoly dolog vagy borogatással és valamilyen krémmel elmúlik?

2015. márc. 6. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

orvos minél előbb, nem érdemes halogatni

a barátomnak is így kezdődött a végén pedig műtét és 1 hónap ágyban fekvés lett a vége, pedig csak 20 éves

nem akarlak ijesztgetni, de ő is halogatta a végén már alig bírt felállni, pedig csak egy roppanással kezdődött

2015. márc. 6. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Pihentesd, ne terheld meg (ne fuss, ne ugrálj, ne guggolj és társai) pár nap után helyre kell jöjjön. Addig kend valami sport sérülésre alkalmas krémmel, vagy lóbalzsammal.

Nekem is szokott ilyen lenni, de sport miatt. Én speciel a lóbalzsamot szeretem.

Ha neked pár nap után nem múlik a fájdalom, akkor azért mutasd meg egy dokinak.

2015. márc. 6. 14:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm! Az első kommenthez kapcsolódóan annyit mondanék, hogy a másik térdemet már műtötték egy görkori baleset miatt..

Második kommentelőnek pedig köszönöm a választ! :)

2015. márc. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!