Mi lehet a térdemmel? Többi lent
Figyelt kérdés
3-4 éve elkezdett fájni a bal térdem. Kb. fél éve már a jobb is, és már mindegyik olyan, hogy egyszer csak elkezd fájni. Ülök, guggolok, állok, fekszek, bármit csinálok fáj. Nem mindig, de elég gyakran. Futásnál borzalmas, emiatt, ha sportolok általában befáslizom mindkettőt (elég szorosan, így nem tudom teljesen behajlítani, de amennyire kell, annyira igen). Ez mitől lehet? (Hetente 5x 2 óra edzésem van)2014. szept. 30. 22:03
1/4 anonim válasza:
izuleti kopas, lazasag.
Nekem is faj mindketto tizeneves korom ota. Faslizas nem jo szvsz, es psortolni kell, ha nem mozgok, rosszabb.
2/4 anonim válasza:
Nem gondoltál még arra, hogy egy szakorvos kivizsgálja?
3/4 A kérdező kommentje:
1-es köszönöm a válaszodat! :)
2-es segítséget vártam, nem kötözködő kérdést. Ha nem vagy jártas a témában, nem tudsz értelmes, lényegretörő választ adni, akkor nem kell kommentelni;)
2014. okt. 1. 20:41
4/4 anonim válasza:
1es vagyok: ami meg eszembe jutott: bringazas sokat javitott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!