Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Milyen következménye lehet,...

Milyen következménye lehet, ha munkám során leégettem az anyajegyem?

Figyelt kérdés
Konyhán dolgozok, nagy sietségben a sütőbe nyúltam egy pillanatra, s egy karomon lévő anyajegy teljesen leégett, kb 6 cm-s folt keletkezett, ami megmarad, de az kevésbé aggaszt. Számos dolgot olvastam, hogy milyen veszélyes tud lenni egy anyajeggyel kapcsoaltos baleset...Mit tanácsoltok? Hasonló tapasztalat? Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 18. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Orvost.
2015. febr. 18. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer belekaptam egy anyajegybe és kivérzett. Nem akartam kockáztatni, úgyhogy elmentem orvoshoz vele, megnézték, nem volt veszélyes állítólag, de leszedték, mert kidudorodott és rossz helyen volt, meg nagyon pici sem volt. Leszedtek akkor egy másikat is, ami szintén rossz helyen volt, és mondták, hogy figyeljem a többit is, mert ha elváltozás lenne, azonnal menjek. Bőrrák lehet belőle. Ezekkel jobb óvatosnak lenni inkább. Szerencsére azóta a többivel nem volt gond.
2015. febr. 18. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menjél vele orvoshoz.
2015. febr. 18. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg a dokinak, de ha leégett teljesen és leesik a bőrrel együtt, akkor azzal már nem kell csinálni semmit. Anyajegyet szemölcsöt is le szoktak égetni. Na persze nem ilyen brutálisan.
2015. febr. 19. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!