Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eddigi életed során milyen...

Eddigi életed során milyen balesetek történtek meg veled, és mi lett a következménye?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 16:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb koromban futottam, és az államra estem. Be kellett kötni...

Kint rollereztem, és egy srác biciklivel nemek jött... Csúnyán elestem :(

1-2 éve a homokban a bicajommal elcsúsztam, és a lábam nagyon feldagadt. Még minig meg van a nyoma.

Augusztus 20-án a nagy viharban kocsival nekünk jöttek. Nem lett nagyobb bajom.

Ezek a kis baleseteim.

2009. máj. 16. 16:25
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
ja, azt kifelejtettem, hogy egyszer fagyistálkával elestem a küszöbben, és üvegszilánk ment a kezembe. majdnem kórházba vittek. Ömlött a kezemből a vér.
2009. máj. 16. 16:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
13 éves koromban rámdőlt egy kézilabda-kapu. 5 centire a fejemtől a könyökömre esett és eltörte azt. Összeforrt. Azóta érzem rajta az időjárásváltozást.
2009. máj. 16. 16:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Elvágtam a kezem, elég mélyen és nagyon vérzett is. Én pedig majdnem elájultam (nagyon gyenge az idegrendszerem, és a fájdalomküszöböm is nagyon lent van). Hát még eddig csak ez az egy szerencsére.:)

15/L

2009. máj. 16. 16:42
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Testnevelés órán nem jól kaptam el a labdát és hátratört a kisujjam. Be kellett gipszelni, de szerencsére karácsonyra pont leszedték. Azóta sem úgy áll, ahogy kellene (kicsit görbe).
2009. máj. 16. 16:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

kb három éves koromban anyával a játszótéren voltunk, amikor leestem a csúszda tetejéről (nem olyan volt, mint a mai csúszdák, hanem sokkal magasabb), és bevertem az első két fogam a vaskorlátba..azt hitték, hogy kitörtek, de aztán kiderült, hogy csak visszacsúsztak az ínyembe kb az orromig, így később újra kinőttek.emiatt az egyik csontfogam hibásan jött elő, mert megsérülhetett a fogcsíra, szóval azon most pótlás van.

egyszer még az ovódás szerelmem lehúzott a lépcsőn szánkóval, én pedig bevertem a szám a lépcső szélébe..heg maradt.

egyszer síeltem, farolni akartam, de jeges volt a pálya, kicsavarodott a lábam és spiráltörésem lett a sípcsontomon.3 hónap gipsz kb a csípőmig, 1 hónap járni tanulás, izomlazítás, stb..a gipsz levétele után egy ideig vékonyabb volt a törött lábam, de mostmár nem látszik, csak érzi a frontot. : D.

egyszer beleszúrtam egy kést a tenyerembe.egy heg maradt.

egyszer nekidőltem a fém kandallónknak..egy heg van a jobb felkaromon.

egyszer elestem bicajjal és elrepedt a jobb karom..egy hétig gipsz.

egyszer megégettem az ujjaimat a vasalóval..szintén hegek.

..ezek nem olyan nagy dolgok, szerencsés vagyok, hogy még sosem kellett műteni.

17/l

2009. máj. 16. 16:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

huu, nekem szerencsére még semmi balesetem nem volt, legfejjebb elvágtam az ujjamat, elestem,horzsolások , semmi komoly:)

14/L

2009. máj. 16. 17:00
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban a tesóm húzott taligán és úgy vette be velem a kanyart hogy lerepültem róla és szétloccsant a fejem a betonon. Néhány100 öltéssel megoldották én meg ordítottam mint az állat.
2009. máj. 16. 17:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
7 évesen a bátyám annyira felidegesitett, hogy puszta kézzel betörtem az ajtó üveges részét...azóta egy seb van a jobb kezemen..
2009. máj. 16. 17:21
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

velem sokminden történt: rosszgyerek voltam.leestem a trakrtorrol és mai a potkocsit köti hozzá,azon fennakadtam a combomnál fogva,és csontig átszakitotta az jo kis olajos vas.

a fárol rendszeresen leestem.

tavaly a fejemre estet a komplett konyhai szekrény,mindenestöl

2009. máj. 16. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!