Eddigi életed során milyen balesetek történtek meg veled, és mi lett a következménye?
Korizás közben a karomra estem a teljes tessúlyommal-eltört
3szor vertem be a fejem eddig, egyszer felszakadt a fejbőröm, tetanuszt kaptam rá, aztán a másik 2 alkalommal úgy bevertem, hogy agyrázkódást kaptam. a második agyrázkódásnál elveszettem az eszméletem, nagyon szarul voltam napokig utána, a fejem meg hetekig fájt, nyomott.
5 eves lehettem amikor a labdara akartam allni :)) persze nem jott ossze, a szajam behasadt.
8.dik vegen szereplesre keszultunk es ahogy akartam csinalnia spargat megcsuszott a cipom es raestem az ulocsontra, letortott egy jo darab a porcbol. Meg akartak muteni de nem engedtem, egy masik orvos azt mondta, ha fekszek akkor helyre jon de 4hetig kellett volna, nem birtam ki. Azota is faj ha sokat gyalogolok, pedig muszaly mert imadok turazni :))
32\l
Szia. Velem is történtek "fincsi" dolgok....
- 3 éves koromban a legjobb barátommal játszottunk a szobájában. Forogtunk, Ő véletlen meglökött és én teljes lendülettel nekiestem az ágy sarkának, fejjel! Hátul csaptam be a fejem. Hirtelen nem fogtam fel, hogy mi történt, eltelt egy pár másodperc, mire ordítani kezdtem.... Anyám rohant be, hogy mi történt, persze én vérben úsztam és a riadt arcától mégjobban megijedtem, persze mégjobban ordítottam.
- 5 éves koromban is betörtem a fejem, biciklivel... Nem ért el a lábam, nekiestem a betonkerítésünknek, betörtem a homlokom. El is ájultam, úgyhogy kiesett az az időszak, amíg megtaláltak és bevittek a házba.
- szintén 5 évesen, az oviban, játszottunk az udvaron és a libikókához túl közel mentem, az meg igen erősen orrbavágott... Elkezdett ömleni az orromból a vér, én meg ordítottam, mint a sakál.
- kb. 13 éves koromban görkoriztunk a haverokkal és az egyikük véletlen nekem jött, elestünk, én meg ráestem a lábamra, de úgy, hogy azt hittem eltört. Kicsordult a könnyem, mert nagyon fájt, de nem sírtam nagyon. Végül kb. 3 perc földön ülés után megpróbáltam felállni, sikerült. Megnyugodtam, hogy akkor nincs eltörve, viszont nagyon fájt. Anyám beborogatta és pár nap alattt lement a duzzanat.
- kb. 14 éves koromban belerúgtam az ágy sarkába és azt hittem, hogy eltört a nagylábujjam melletti lábujjam. Be is lilult és nem tudtam megmozdítani, de azt is beborogattuk és pár nap múlva újra tudtam mozgatni.
Egyelőre ennyi:) Remélem ezeknél nagyobb bajom nem lesz:) Üdv: Gyuszi, 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!