Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek meg kell operálni?...

Szerintetek meg kell operálni? Félek!

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, 30kg-t fogytam egy év alatt, rengeteget sportoltam, futottam tornáztam. Novemberben kezdodtek a problemaim,amikor is úgymond kiakadt a térdem. Kint voltam az udvarom es csak felakartam állni egy kissebb székrol.Ez kb. meg 5-6x elofordult velem,de mindig csak olyankor ha letérdeltem, vagy próbáltam ulo helyzetbol felállni. Mindig egy kattanás, és oriási fájdalom, nem tudtam ráállni de még mindig visszament a helyére valahogy....Viszont multhet kedden a kutyaimnal voltam amikor ismét letérdeltem és megtortént a baj, de vissza már nem ugrott.Rogton mentunk az orvoshoz,voltam rtg-n, adtak rogzitot es hogy majd egy hét múlva menjek vissza.Másnap nagyon fájt, visszamentem az ugyeletre, ahol adtak krémet de mivel nem volt ott az ortopédsebész hazakuldtek. Mondtak pololjam fol,jegeljem stb....Holnap kel visszamennem, ésbár már rá tudok állni, bicegve járni is tudok, még mindig fáj és be is van rendesen dagadva. Félek a mutéttol,mi bajom lehet?
2015. febr. 16. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg porc kopás! Nem "csúszik" így rendesen egymáson a térdizület. Sajnos ha ez van, ez idővel csak rosszabbodhat. Vigyázz rá, lehet kapsz valami gyógyszert, de igen idővel műtét lehet a vége. Térdprotézis.
2015. febr. 16. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Pihentetni kell, lehet, hogy levált porc, de jó ideig ne terheld majd túl.
2015. febr. 16. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérj valami komolyabb vizsgálatot! a reumatológián adnak beutalót CT-re, vagy MRI-re. Kellene tudni, hogy pontosan mi a baj? Röntgennel nem tudnak mindent kimutatni. Szedjél valami porcerősítőt is.
2015. febr. 16. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, 3napja mutottek meniszkusz szakadással....Most lábadozok..
2015. febr. 21. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!