Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Félek a térdműtettől. Mit...

Félek a térdműtettől. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja focizás közben kiakadt a bal térdem.elmentünk ortopédiára ott azt mondták járjak gyógytornára és ha nem múlikel a fájdalom akkor műtik.jártam is aztán el múlt.utána 4-5 napig nem tornáztam és elkezdett fájni mind a kettő.be tudom hajlitani és ki is tudom nyújtani rendesen csak akkor fáj ha futok vagy fél lábon állok.meg mintha jobb és bal oldali mozgatáskor 'lötyögne'.egy hónapos röntgenre az van ráírva elváltozás nincs.műteni kell?

állítólag sok kockázattal jár.belegondolni is rossz..

2014. dec. 1. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Megértem,hogy félsz,ezért menj el másik orvoshoz is.Ha a másik is azt mondja,hogy műteni kell akkor talán.Jobbulást!
2014. dec. 1. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha ugy erzed,higy lotyog,sajnos megvan ra az esely,hogy szalag szakadas:/ vagy esetleg porc levalas.. Mit ereztel amikor kiakadt? Egy roppanas?! Utana ratudtal allni?

Elhiszem,hogy felsz a mutettol.. En 17vagyok,es az elmult 1evben 2terdmutetem is volt..en is nagyon feltem tole. Viszont ha komolyan gondolod a sportot,pl leigazolt sportolo,akkor erdemes megmuttetni.Nekem is azt mondtak,piacra jarni lehet szalg nelkul is. Ha sportolni szeretnek,a mutetet javasoljak. Ha van meg kerdesed,vagy biztatasra vagysz,irj privit nyugodtan:)

2014. dec. 1. 22:07
 3/3 Fecó79 válasza:

Szalag szakadást az rtg nem mutatja meg.

Nekem a porcleszakadást sem mutatta.Még MRI-t lehetett volna csináltatni, de nekem egyből atroszkópos műtétet csináltak.

Minden műtétnek van kockázata.Persze én is tartottam tőle, mert soha nem műtöttek.

Nálam nem történ semmi különös, szépen gyógyul a térdem.

Bátorság!:)

2014. dec. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!