Lehet e bajom, ha a hó a fülembe ment?
Figyelt kérdés
Ma hógolyóztunk, és az egyik gyerek telibe fülön dobott, elég erősen. A havat kipucoltam, amennyire tudtam, utána kicsit még fájt a fülem, mintha be lett volna dugulva. De már nem fáj. Mi legyen?2015. jan. 29. 21:33
1/4 anonim válasza:
Hajszárítozd meg ...az agyad úgyse olvad le
(Na jó ezt csak viccból írtam! A kérdésedből ítélve úgy érzem nem fogtad volna fel)
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg víz maradt benne, hülyén fog hhangzani, de: amelyik füledbe ment a hógolyó, azzal ellentétsel oldalon lévő lábaddal szökdécsel, és közbe a fejedet fordíts arra az irányba, mintha kifelé akarnád "fojatni". + fülpiszka ^^
3/4 anonim válasza:
Furdes kozben meg soha nem ment viz a fuledbe???
Nem a hotol faj a fuled, hanem attol hogy megdobtak. Ha hazamesz furdes kozben oblitsd ki es kesz, semmi bajod nem lesz. Ha pofont kaptal volna attol is ugy fajna a fuled, ha eri.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak értelmesen megkérdeztem, hogy a HIDEG hótól nem e lehet pl. fültőgyulladásom, vagy ilyesmi.
2015. jan. 29. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!