Pár perce véletlenül nagyon betoltam a fülpiszkálót a fülembe. Odakaptam és "beütöttem". Vérzik is ott belül. Nem is halok rá annyira. (főleg a mélyebb hangokat) Lehet valami nagyobb bajom, vagy reggelre jól leszek?
Azonnal menj fülorvoshoz!
A többieknek tanulság: a fülpiszka nagyon sok mindenre jó - de a fülben TILOS használni!!!
Úgyvan. A fültisztító NEM fültisztításra való, mert a fülzsírt egyrészt nem kell kiszedni csak nagyon nagyon ritkán, azt is esztétikai okokból, másrészt meg a fülzsírnak csak egy icipici részét szedi ki a fülpálcika, a többit egyszerűen hátrébb tolja, ezzel megfosztva a hallójáratodat a természetes baktérium védelemtől.
Azonnal menj a fülorvoshoz és felejtsd el a fülpiszkálót.
Ilyenkor kórházba?
Ennyire súlyos lenne?
Ügyeletet fölhívtam, nem tudnak segíteni...kb leszarnak
Nem említette hogy azonnal el kellene mennem kórházba. Ja és a fülészetet is elköltöztették egy másik városba....
Semmi esélyem nincs arra, hogy most elmenjek egy fülorvoshoz
Egyébként pici nyomást érzek most azon a fülemen.
Minél hamarabb menjél.
Fog magától is gyógyulni a füled - de ez valószínűleg kevés ahhoz, hogy teljesen viszakapd a hallásod. Megnézik, kipucolják, megmondják, mekkora a seb, és lehet, hogy műtét is lesz. Adnak gyógyszert is majd, ami segíti a gyógyulást.
A füled a stressz (a fülpiszka és az idegeskedés együttes hatása) miatt is fáj.
Ha kihagyod az orvost, az maradandó emléket jelent majd. És az idő is nagyon számít.
Most voltam fülorvosnál.
Azt mondta "van egy fasza lyuk" a dobhártyámon. Tett rá valami papírt, úgyhogy jól hallok vele most. Vigyáznom kell rá, és egy kis szerencsével teljesen begyógyul majd. Köhögést, tüsszentést, orrfújást kerülni...
Akkor talán szerencséd lesz ezzel... és egy életre lecke a fülpiszkáról is.
Hirdesd minden fórumon.
Gondolom, kell majd menned kontrollra. Írd majd meg az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!