Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fülembe sípoltak és fáj,...

A fülembe sípoltak és fáj, lehet valami bajom belőle?

Figyelt kérdés
az elmúlt hónapban már 3-4x megtörtént de most eléggé fáj és sípol is, ugye nem roncsolódott a hallásom?

2014. ápr. 6. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:

gondolom suliban valami barom. Minél hamarabb b*szd fel őket az ofőnél (mégjobb igazgatónál rögtön, mert az ofő valszeg csak ejnye bejnyézne, és semmi következménye nem lenne), ez nem egy k.va játék, valakinek a hallását kockáztatni.

Aztán minél hamarabb menj el fülészhez ha nem érzel valamit okénak!

Nekem egyszer egy nejlonnal, szájjal összecsinált izét pukkasztott ki egy idióta a fülemben. Hülye voltam hogy nem üvöltöttem le. Szerencsére csak kis ideig volt kellemetlen érzés, és (valszeg) nem lett belőe problémám (van egy problémám, és valószínűleg amiatt fura az a fülem).

De mégegyszer mondom lépj valamit ellene, ez nem játék, legközelebb meg majd azzal játszanak hogy ki meri hirtelen a legközelebb tenni a szemedhez a körzőt!?

2014. ápr. 6. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet. Szóljál a szüleidnek, és ha még egyszer megpróbálja valaki, akkor csavard ki a kezéből a sípot vagy harapd meg vagy rúgd térden, mert attól összeesik. Ez nem valami tréfa, súlyos maradandó károsodást okozhat.
2014. ápr. 7. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!