Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Új mosóport vettem 2 hete,...

Új mosóport vettem 2 hete, mikor meg akartam szagolni túl közel hajoltam és beszippantottam egy keveset. Azonnal kimostam, de azóta is sebes belül és rettenetesen fáj, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Doki annyit mondott kenegessem Bepanthennel vékonyan... Egy hete kenem de még semmi
2015. jan. 20. 01:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztos hogy mosópor volt? :)

Én mással jártam így.

Egyszer a barátaim rávettek hogy ne lenyelve használjam a bogyót (extasy) hanem törjem össze és orrba szívjam.Nem tetszett az ötlet de addig győzködtek míg kipróbáltam.Nagyon fájt.Utána majdnem két hétig vérzett az orrom.Na nem fojt belőle csak amikor kifújtam akkor kevés vér látszódott a zsepin.Szóval nagy hülyeség volt.Neogranormonnal kenegettem és lassan elmúlt.

2015. jan. 20. 02:17
 2/6 anonim ***** válasza:
az orrnyalkahartya sajnos nehezen gyogyul, joval erzekenyebb, mint a "kinti" borfelulet. kenegesd csak, esetleg orrsprayt is hasznalj, aztan nemsokara rendbejon.
2015. jan. 20. 03:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, biztosan mosópor volt :D Nem élek drogokkal. ( meg már öreg is vagyok hozzá )

Köszi :)

2015. jan. 20. 03:48
 4/6 anonim ***** válasza:
nehéz gyogyulás lesz.
2015. jan. 20. 12:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát igen, érzem.. Már két hete történt, nem is tulajdonítottam neki nagy figyelmet, bár mikor beszippantottam nagyon csípett, kimostam és gondoltam így jó lesz... Főleg, hogy az orromban még hegesedni sem tud, mert ugye a folyamatos nedvesség nem engedi...

De tegnap este, éjjelre Sudocremmel kentem be vastagon és most egész jó...

Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? :D

2015. jan. 20. 16:08
 6/6 anonim válasza:
Általában az ilyen termékeknek a csomagolásán fel kell legyen tüntetve, hogy mi a teendő, ha szembe, szájba, orrba kerül.
2015. febr. 9. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!