Új mosóport vettem 2 hete, mikor meg akartam szagolni túl közel hajoltam és beszippantottam egy keveset. Azonnal kimostam, de azóta is sebes belül és rettenetesen fáj, mit tegyek?
Biztos hogy mosópor volt? :)
Én mással jártam így.
Egyszer a barátaim rávettek hogy ne lenyelve használjam a bogyót (extasy) hanem törjem össze és orrba szívjam.Nem tetszett az ötlet de addig győzködtek míg kipróbáltam.Nagyon fájt.Utána majdnem két hétig vérzett az orrom.Na nem fojt belőle csak amikor kifújtam akkor kevés vér látszódott a zsepin.Szóval nagy hülyeség volt.Neogranormonnal kenegettem és lassan elmúlt.
Igen, biztosan mosópor volt :D Nem élek drogokkal. ( meg már öreg is vagyok hozzá )
Köszi :)
Hát igen, érzem.. Már két hete történt, nem is tulajdonítottam neki nagy figyelmet, bár mikor beszippantottam nagyon csípett, kimostam és gondoltam így jó lesz... Főleg, hogy az orromban még hegesedni sem tud, mert ugye a folyamatos nedvesség nem engedi...
De tegnap este, éjjelre Sudocremmel kentem be vastagon és most egész jó...
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!