Mit tegyek? Ma délután a tenyerembe szúrtam a késem véletlenül. Lefertőtlenítettem és sebtapaszt tettem rá. De elkezdett égni és lüktetni. Nagyon rossz mit tegyek, hogy elmúljon?
szia!
Sürgősen szólj a szüleidnek, mert le kell fertőtleníteni, és nem is mindegy, mivel.
Pár éve volt balesetem, sok sérüléssel....Volt egy kis seb a tenyerem közepén. Gondolhatod, nem az volt a legnagyobb bajom. Estére már a vállamig lüktetett. A húgom ápoló, ő adott valami erős fertőtlenítőt, ami kivitte belőle a gyulladást.
Ne hagyd, hogy a gyulladás elterjedjen!
Hát... öhmm.. 40 éves vagyok de oké.. am kacsát akartam kibontani a csomagolásából... :D Lefertőtlenítettem! :)
Ma már jobb :D Köszönöm :D
Azt hittem, fiatalabb vagy, bocsi :)
Az jó, ha ma már jobb a kezed. Én nagyon megszenvedtem vele annak idején, pedig egy fél cm-es seb volt. és még amellett kitört a fogam, elszakadt egy csomó izmom, mégis az fájt legjobban....képzelheted..majd megőrültem tőle. Talán a 2. vagy 3. fertőtlenítő hatott rá.
nem is volt...de meggyógyultam szerencsére
valószínűleg elütöttek, csak nem volt tanú, én meg elájultam. mire felébredtem nem volt ott senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!