Tegnap delutan megcsipet egy darazs. Akkor nem tettem ra semmit, de most rossz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ott helyben nem tettem ra semmit, mert siettem el. Este csak pici volt a duzzanat az alkaromon, de ejszaka vakartam, es ma elegge bedagadt. Most is nagy piros folt van korulotte, forro, nem viszket, de a tenyerem zsibbad, ha csak ugy leteszem, es nem mozgatom - nem szoritom el, meg semmi. Vizes borogatast tettem ra, meg cink kenocsot, meg fenistilt, de semmi sem segit... mit csinaljak, mit tegyek ra?2012. szept. 20. 23:08
1/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, elfelejtettem. Ecetet? Pedig valamit tettem rá és tök jól elmúlt tőle.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, de egy picit sulyosabb volt a helyzet. A gyogyszertaros elkuldott a dokimhoz, ahol azt mondtak, hogy begyulladt a karom, szoval kaptam egy szurit a popomba, valami hidrokortizon, asszem, kiirt dithiadent, azt kell szednem estenkent, es tettek a karomra valami barna gezt, ami olyan budi volt, talan propoliszt, de nem biztos, es mar teljesen elmult a duzzanat, szoval szuper.
Pentek reggel meg a kezem sem birtam megmozditani, de most jobb mint ujkoraban...
2012. szept. 23. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!