Most mit csináljak?
Van egy haverom, akinek tartozok párezer forintal de nem tudom neki visszaadni. Belegondoltam abba, hogy eltöröm a kezem és kapok rá egy ki pézt a bíztosítótol. ez az egyetlen bíztosításom
Nagyon nehéz passzban vagyok, nincs munkám, tele vagyok adóssággal... Teljesen kifordultam magamból, mást nem tudnék csinálni.
Kérem, csak AZ ÍRJON, akinek normális tanácsa van!! NAGYON FONTOS!!
És most kéri vissza?
Akkor netes munka? Mihez értesz? Dolgozol amúgy?
melyik csontért adnak 10000-et?
melyik nem fáj annyira??
muszáj megtennem, nem érdekel, mit mondtok. vagy egyn egyszerű kéztörés, vagy egy nyomorúságos élet az utcán
Nem érdekel mit mondunk? Elvileg tanácsot kérni írtad ki a kérdést. Ha elhatároztad, nincs más. Én magamból indulok ki, voltam már olyan helyzetben, amit írsz, nulla bevétellel, több százezres nagyságrendű adóssággal, de megoldottam. És nem kéztöréssel.
Ha te elhatároztad, és nem érdekel, ki mit mond, akkor hajrá.
Hogy melyik csont éri meg, azt a biztosításodban tudod elolvasni, mire fizet és mennyit.
Sok sikert -.-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!