Vágás hegek eltakarására tippek? Esetleg el lehet tüntetni teljesen?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ecsetelni a dolgot, hogy mi történt és sajnos csak itt tudok segítséghez fordulni. Van pár vágás az egyik csuklómon. Lassan közeledik a nyár így ruhával nem tudom tovább takargatni. Az egyik nagyon csúnya és lilás, elég mély volt. Nem gondoltam bele, hogy ennyire nehéz lesz ezzel együtt élni.Eddig hajgumival, karkötőkkel takartam, de ha pl strandra akarok menni vagy orvoshoz nem annyira könnyű és idegesít, hogy folyton ezen stresszelek. Gondoltam tetoválásra de a szüleim hajthatatlanok. Valami jó tipp? Esetleg végleg meg tudnék szabadulni valahogy tőlük?ma 15:59
2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú/lány? Hátha jobb ötlet akár ennek ismeretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!