Megmentettem a gyermekem életét de elvigyuk ma az ugyeletre hogy nézzenek rá?
Figyelt kérdés
Nem akarom leirni az egész sztorit,nagyon Megijedtem..azota is a pulzusom az egemben s remegek...(vékony emberke vagyok,minden látszik rajtam.)tegnap két gyermekemmel voltam otthon.nagy fest,kicsi játszik.leültem 2percre h a tvben megnézzem az egyik műsort.ment a tv Napközben is de erre kiváncsi voltam.hallom a kicsi sir,rohanok ki hozzá s szája furán volt.vallamra vettem h megütögessem a hátát.végül már ájult el,fakult a szine..végül a torkán lenyulva lement amit lenyelhetett.akartam szoptatni hatha a nyelés leviszi.de aludt be.amit nem hagytam s utana a torkára lenyulva köhögött s visszatért bele a lélek szó szerint...férjem nem volt Itthon,telefont nem vitt magával...ajtó kulcsa nem volt a helyén.hirtelen olyan félelem volt rajtam..már ájult el a kicsi...férjem azt mondta elvinné ma azert az ügyeletre.igaz bpiek vagyunk,Elvileg csak metróval kellene a Heim Pál ba menni..de csúnya idő van s kocsink nincs.azóta jol van a kicsi.nem mertem este elaludni sem...ilyen még soha nem volt velem..(2 lesz márciusban.)ugy Félek ....2014. dec. 7. 09:06
1/9 anonim válasza:
Vidd el mindenképp. Ki tudja mit okoz az a valami a gyomrában, és a beleiben.
2/9 A kérdező kommentje:
Ugy Félek.😊
2014. dec. 7. 09:19
4/9 anonim válasza:
Vidd el azonnal, mert nem tudni milyen tárgyat nyelt, és gondokat okozhat a belső szerveinél, meg kell röntgenezni, hogy tud-e majd távozni természetes úton.
5/9 A kérdező kommentje:
Semmit nem láttak.még azt se irtak le hogy majdnemhogy elájult...mondtam h kezembefoftam s csukodott le a szeme.errebiztos csak elakart aludni.mondom tuti nemmert sápadt lett...meg kékult a szája...szerencsére már jol van.röntgent csináltak.semmi nem látszik.
2014. dec. 7. 16:52
6/9 A kérdező kommentje:
Meg én vagyok a hülye hogy nem tudom h nyelte valamit.meg h mit csinálok vele.meg nem szabad a torkára nyúlni...mondom akkor hagytam volna elajulni?esetleg meghalni?Heimlich fogás nem segített,hasrafektetés szintén nem..már sápadt volt.utolsó ötlet ez volt...mit tettem volna?
2014. dec. 7. 16:56
7/9 A kérdező kommentje:
Elmonanátok az esetet nagyszülőnek? Vagy inkább ne idegeskedjen? Én mondanám,de a férjem nem...
2014. dec. 8. 16:25
9/9 A kérdező kommentje:
Már 4 éves nagyfiu,minden 4endben vsn vele..
2017. jún. 28. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!