Foci bokaszalag sérülés: nagyon megnyúlt, részleges szakadás vagy szakadás? (kép lent)
Egyszer már volt hasonló sérülésem (1,5 éve, most vagyok 22, akkor alámcsavarodott), most erősen lendítettem a lábam, majd hirtelen visszarántottam és hülyén értem földet. Most haza tudtam menni, nem is fáj annyira, mint a múltkori. A tüneteim mások, akkor 2 hétig nem bírtam rálépni, most 3 nap alatt már sikerült. Most zöldebb, és állandóan fázik. Az első két kép 6-7 napja készült. A harmadik most. 8 napos a sérülés.
A képek és a történet alapján melyik lehet, létszives írd meg, hogy a tiéd milyen volt ehhez képest! Köszönöm!
Ha szakad, összeforr, ha megnyúlik (nem húzódik, TEHÁT MEGNYÚLIK), azzal érezni fogod, hogy már nem olyan a láb stabilitása, mint kéne lennie. Egy volt kolléganőmnek megnyúlt, azóta is érzi, hogy máshogy jár, másmilyen a lába. És az már több éve történt....
De maradjunk annyiban, hogy lehet tényleg csak húzódás...nem vagyok orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!