Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Elört külbokacsont, javulás...

Elört külbokacsont, javulás nélkül. Valaki esetleg járt már így?

Figyelt kérdés
Múlthét szombaton eltört a bokám (külbokacsont) hozzátenném hogy ugyanott ahol tavaly. Kaptam fekvőgipszet, egy hét múlva mentem vissza hogy akkor végre jöhet a járògipsz. Sajnos nem így lett maradt a fekvőgipsz (mert hogy nem tudják feltenni a járòt) most kedden kell visszamennem de a lábamròl nem múlik a duzzanat. Pihentetem, jegelem de nem használ. Aki hozzán tud szòlni kérem írjon! Előre is köszönöm!
2014. okt. 19. 21:05
 1/1 anonim válasza:
Szia!Nekem januárban volt 3-as bokatörésem,8 hétig voltam fekvőgipszbe,járót nem kaptam.Az én lábfejem és a bokám is nagyon dagadt volt,még 5 hónap után is alig tudtam cipőt húzni.Nagyon sokat pihentesd,és ha lekerül a gipsz kenegesd gyulladáscsökkentő kenőccsel,pl:Diclac krém.
2014. okt. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!