Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek menjek orvoshoz?...

Szerintetek menjek orvoshoz? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap kosaraztunk a srácokkal, és olyan rosszul sikerült az egyik passz, hogy eléggé fájt a kisujjam. Mikor megtörtént kb 3-4 percig nagyon erősen szúrt a jobb kisujjam, aztán elmúlt, folytattam a kosarat és még tesin kislabdát is hajítottam. Utána az első, második órában majd' 2x-ére duzzadt és hol szúrt, hol feszült, de nem erősen. Ma kb úgy néz ki, hogy ugyan úgy duzzadt mint tegnap, nem fáj, ha nem baszogatom, nem tudom teljesen behajlítani, halványan lehet látni, hogy lilább, ha nyomom, vagy erőltetem, akkor természetesen fáj(így írásnál sem kellemes). Most estére nem fáj annyira ezekre és picit jobban be tudom hajlítani, de ugyan akkora és ugyan úgy sötétebb. Van aki azt mondja, hogy ez megér egy orvost, de amit felsoroltak, ha ellenne törve(szúrás, feszülés), az nincs. Szerintetek van esély egy törés/repedésre, nézze meg egy hozzáértő vagy pár napig pihentessem, mert nem komoly? Előre is köszi.

2014. szept. 30. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem javult, akkor azért nem ártana megnézetni ma, legalább borogattad este?
2014. okt. 1. 07:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Tegnap elmentem nincs törés. Persze, borogattam, meg kenegettem(és persze jelenidőben is, kissé kékes, kissé fájdalmas, de megy le a duzzanat.
2014. okt. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!