Másodfokú égési sérüléssel menjek orvoshoz ha már négy napja történt és javulást észlelek?
Figyelt kérdés
Nagyon mély a felső réteg lejött alatta még mindig nem érzem ha hozzáérek de nem fáj egyáltalán csak sztem mély lesz mert még ami alatta van annak is lekell jönnie. mindenhol azt olvasom hogy másodfokú egessel menni kell dokihoz de nem tudom. .2014. jún. 5. 21:52
1/9 anonim válasza:
Tudod az a legveszélyessebb,hogy nem érzed.
2/9 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy másodfokú égés? Ez ugyanis jellemzően fájdalmas. [link]
Mindenképpen azt javaslom, hogy mutasd meg orvosnak, mert sem a felülfertőződés, sem a későbbi hegesedés nem fog hiányozni.
3/9 anonim válasza:
Menj el inkább
Adnak valamikenőcsöt és egyből jobban fogod magad érezni
4/9 anonim válasza:
Én mindenképp elmennék a bőrgyógyászatra
Még a hétvége előtt, nem kockáztatnék meg nyugadtabb
is lennék, fölösleges otthon egyedül kísérletezgetni
6/9 A kérdező kommentje:
Utánanéztem szerintem másodfoku mert az irha is károsodott
2014. jún. 5. 22:35
7/9 anonim válasza:
a érzéketlen a bőröd, akkor menj el a sebészetre, lehet, hogy befertőződött.
8/9 anonim válasza:
Mibe kerül elmenni a bőrgyógyászatra vagy sebészetre
Megnézik, tanácsolnak valamit, írnak fel krémet
és kész
9/9 anonim válasza:
Édesapa ez harmadfokú. Most már édesmindegy, hogy bemész-e a kórházba, mert csak kiröhögnek hogy mit akarsz 4 napos problémával. Magadat kíméled meg a gondoktól. Viszont kösd be. Nekem is volt ilyen, túléltem és az érzéketlenség is vissza áll, de a bőr felső rétegei leégtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!