Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bolha! Mit tegyek? Kezdek...

Bolha! Mit tegyek? Kezdek megőrülni!

Figyelt kérdés
Bolha! Mit tegyek? Kezdek megőrülni! Pár hónapja a kinti kutyánk bolhás lett kezeltük őt is a fekhelyét is eltűntek a kutyáról. Akkoriban lett egy kiscicánk is és furcsa mód ő nem lett bolhás pedig állandóan a kutyával játszik. Rendszeresen nézem mindegyik állatot nincs bennük bolha. Viszont pár hete össze vissza csíptek engem a munkahelyemen. Egy nagyon régi faházban dolgozom. Hazamentem és a párommal kitakarítottuk az egész házat gőztisztítóval bolhaírtós vegyszerekkel. Viszont ma megint elfogtam egyet a munkahelyemen és tegnap is összecsíptek itt benn. Nagyon félek hogy elszaporodik. De azt se tudom merre induljak otthon nem voltak csípéseim. Akkor csak itt benn kéne egy alapos takarítás? Gyereket szeretnénk de félek hogy otthon is tele a ház. Mit tegyek?
2014. szept. 26. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyira egyértelmű, hogy a munkahelyeden van bolha. Mindemellett ajánlatos kutyának, cicának a havonkénti bolha elleni védekezés. A munkahelyeden pedig egy alapos bolhaírtás.
2014. szept. 26. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Otthon annyit tudsz csinálni,hogy minden ruhát szekrényt át mosol.Az egyik helyiségből a másikba költöztök a szobáknál.Szönyeget mindent ki kell hordjál ki mosni.Felmosni jó domestosos forró vízzel.A munkahelyeden se ártana egy alapon nagy takarítás fertőtlenítés.Addig míg viszkedsz és csípéseid vannak addig ne vágjatok bele a baba prójektbe.De viszont ha a ház alja nem betonos akkor hiába csinálsz bármit is.
2014. szept. 26. 12:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Otthon minden óvintézkedést megtettünk kutya macska folyamatosan kezelve van, csak félek hogy én fogom hazavinni. Szerencsére tudtam beszélni a főnökömmel jövőhéten vesz benntre is bolhaírtót és kitakarítjuk alaposan az irodát. Remélem megszünnek a csípések mert borzalmasak. Köszönöm a válaszokat!

u.i.: A Biostop vegyszer hatásos? Azt még nem hasznàltam.

2014. szept. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!