Sajkacsonttörésem van? (Többi lent)
Szóval, még kb május elején focimeccsen ráestem a bal csuklómra és iszonyatosan fájt, kb. 1 hétig alig bírtam mozgatni. Akkor azt hittem, hogy csak az ízület húzódott meg, mert mondták ismerőseim, hogy a húzódás is eltarthat vagy fél évig, és én hülye nem mentem el orvoshoz. :( Azóta szedtem már ízületvédőket (Joint-X, Arthroxon) és a ma már nem is fáj "alapjáraton", simán bírom a csuklókörzést és hátra is bírom hajlítani. De ha mondjuk fekvőtámaszt nyomok akkor egy idő után kicsit szúrni kezd a csuklóm és súlyzós edzésnél is. 12-es végzős vagyok és tesiből rakok emeltet, úgyhogy elég fontos lenne ha helyrejönne a csuklóm. Viszont ha megnyomom a hüvelyujjam alatt a két ín közötti csontot erősebben, akkor viszont fáj, szúr.
Olvastam, hogy a sajkacsonttörés 12 hét gipszel jár, ez nem is lenne nagy baj, mert három hónap lemaradást betudok hozni tesin.
És ilyenkor mivan, ha már több hónap után gipszelik be? Kevesebb ideig tart a gyógyulás? Vagy műteni kell?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!