Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A körkörös gipsz levétele...

A körkörös gipsz levétele után milyen érzés ráállni a sérült lábra?

Figyelt kérdés

nov. 28. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Izgalmas.
nov. 28. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, még fekvő gipszem van, nem szabad ráálljak, de én is kíváncsi vagyok rá hogy milyen😁
tegnapelőtt 07:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem ha mindent rendben talál a kontroll röntgen akkor december 16-án veszik le a körkörös gipszet.
tegnapelőtt 08:08
 4/6 Csomorkány ***** válasza:

Jobban a gipszcserére emlékszem. Az rémisztő volt. Mindenkibe kapaszkodnom kellett. De az még a műtét után nem sokkal volt. Amikor végül levették, az nem hagyott ilyen nyomot, de az tény, hogy egyáltalán nem hajlott a lábam, és hónapokig tartó gyógytorna következett. Sokat adott a lábhajlító gép, azt akár bérelned is érdemes, hogy naponta használni tudd. Egyenletesen napi 3 fokot javult, hogy mennyire hajlott a lábam. Ugye a végcél az olyan 160 fok, de nézd meg az egészséges lábadnál, hogy mennyire hajlik, nem tudom fejből.

A lábhajlító gép addig kellett, amíg át nem fordult a lábam a biciklin. Hát, olyan másfél hónap...

Ha van saját autód, pakoltasd ki belőle az anyósülést. Úgy hátra be fogsz tudni ülni. Persze a biztonsági öv hisztijét is ki kell kapcsoltatni.

tegnap 07:01
 5/6 Csomorkány ***** válasza:
Kiegészítés az előzőhöz: ha a gipsz térd alatt van, akkor olcsóbban megúsztad. Nekem combig ért... Jó hír, hogy olyan 8 éve, és most már olyan 95%-ban rendben van. Tehát járok, akár 20 km-ket is, nem jut eszembe, futásnál előjön, hogy nem OK a dolog.
tegnap 07:04
 6/6 anonim válasza:

Nekem már régen volt ilyen, és nagyon furcsa volt.

De nem tudnám leírni.

tegnap 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!