Nyom a gipsz, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Múlt héten eltört a bokám, műtöttek. 2 napja volt varratszedés és könnyített körkörös gipszet kaptam. Nem zsibbad a lábam benne, többnyire kényelmes, de a kislábujjam tövét eléggé nyomja, ma jobban, mint tegnap. Most emiatt nem cseréltetnék gipszet. Házilag szabad hozzányúlni a gipsz ezen kis pontjához vagy van valami trükk ami enyhítené a nyomást? Vagy csak viseljem el és jobb lesz.aug. 3. 16:26
1/1 anonim válasza:
Nem tudsz odatenni egy kis szivacsot, vagy valamit? Engem is nyomott egyszer gipsz, én papírzsepivel támasztottam ki az ujjam, hogy ne törje fel, aztán mondta az orvos, hogy vékonyabb szivaccsal kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!