Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ördögpatron miatt 1 napja zúg...

Laci045 kérdése:

Ördögpatron miatt 1 napja zúg a bal fülem, miért?

Figyelt kérdés
Az eset az volt,hogy tegnap este ugye fesztivál volt,és az egyik srác,akit persze ismerek,ördögpatront dobott a fülkagylóm felé,tehát nem pont bele.Azóta halkan zúg a bal fülem,próbáltam fül tisztítóval belepiszkálni,meg ki is mostam,de semmi.Forduljak orvoshoz?Esetleg van rá valami más megoldás?

2014. aug. 20. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Ha holnap is zúg, menj el orvoshoz. Lehet, hogy megsérült a dobhártyád. Nem is értem miért kell azt egymás füle mellé dobálni. :-(
2014. aug. 20. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja, és főleg ne piszkáld! Ne csinálj vele semmit!

1-es voltam.

2014. aug. 20. 14:32
 3/4 Erik Fábián válasza:
Laci045, a füleddel végül mi történt?
2015. jan. 1. 05:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Mikor megtörtént ez az eset,rá 2 héttel elmúlt ez a zúgás.A dobhártyámnak semmi baja,és a hallásom se károsodott szerencsére.Kicsit késve írtam most ezt a választ,Erik Fábián kérdésére.
2015. ápr. 26. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!