Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 1 hónap és 15 napja megcsinált...

Attila622 kérdése:

1 hónap és 15 napja megcsináltam a só és jég kihívást (Többi lent)?

Figyelt kérdés
kb utána 1 napig fájt.Piros volt utána egy 20 napig utána lehámlott a bőröm onnan ahol meg volt fagyva alatta meg rózsaszines pirosos bőr volt. Most 2 héttel később még mindig. Ha megnyomom azon a helyen ahol piros akkor egy másidpercre fehér lesz. Ez menyi idő után múlik el. Vagy az is lehet hogy oda nem megy vér? (azon a helyen ahol megfagyott érzem a hideget meg a meleget is meg mindent)

2014. júl. 28. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A tested minden pontján ha megnyomod elfehéredik, aztán később újra rendes színű lesz.
2014. júl. 28. 13:44
 2/7 anonim válasza:
Off. Megkérdezhetem mire van a só jég kihívás miért csinálják?
2014. júl. 28. 14:16
 3/7 A kérdező kommentje:
(több ilyet nem csinálok)YouTube-ra felrakni
2014. júl. 28. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:
és h menő legyék hogy megcsináltad
2014. júl. 28. 14:21
 5/7 anonim válasza:
Jah, azt hittem, hogy pl le lehet fagyasztani vele a szemölcsöt meg ilyenek. De most már utána néztem és jó nagy hülyeség. Soha meg nem tenném csakis azért, hogy menő legyek. 18/F
2014. júl. 28. 14:27
 6/7 anonim válasza:
Most van egy menő foltod, ami nyomásra fehéredik, nem ezt akartad?!
2014. júl. 29. 10:12
 7/7 23t6wh válasza:
Ne aggodj en is voltam olyan eszes hogy megcsinaltam!! Elmentem este a gyerek ugyeletre!! Aztmondta az orvos hogy elfog tunni kenjem dermazin kenoccsel !! Kiiratas nelkul is lehet venni!!! Aztmondta nezessemmeg azert a börklinikan!!! Bekentek! Gézt tettek ra!! Befasliztak es azt mondtak minden nap egyszer kossem at!! Es egesznap legyen rajta!! Amig lenem hamlik az a bor ami bebarnult ugymond!! Utana pedig ha levalt nagyon vigyazz ra!!! Ne erje nagyon a nap mert akkor az a resz megint bebarnul ! Aztan kifakul megint!! Csak nem egeszseges!! De egyebkent eltunik!!! Csak Tisztessegesen kend!!!!
2015. aug. 4. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!