Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Elestem a gördeszkával,...

Elestem a gördeszkával, nagyon fáj a lábam :- ( Mit javasoltok? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Az imént voltam gördeszkázni, és kanyarnál elestem. Nagyon, nagyon fájt, azt hittem megőrülök a fájdalomtól. Lábra sem tudtam állni, a húgomnak mondtam, hogy hagyjon ott, és szóljon otthon, jöjjenek értem. Végül értem jöttek kocsival, hazahoztak.

A helyzet a következő:

A sérülés a bokámnál történt. Csak akkor kényelmesebb a helyzet az ágyban, ha felhúzom a lábam, és alá teszek egy párnát, meg mègegyet, amin a sérült lábam van. Nem tudom miért, de remeg a làbam. Mondjuk, most nem, de mikor az előbb megmozgattam, remegett. Amúgy nagyon lassan tudom mozgatni a bokámat, de akkor

fáj. Tettek rá ecetes vizesruhát, ettől egy kicsit jobb, de zsibbad.

Mi lehet a bajom, és mit lehetne tenni? Milyen gyógymódot javasoltok.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

#fájdalom #lábsérülés #Gördeszkás baleset
2014. aug. 11. 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Talán eltolni a fenekedet az ügyeletre és készítettni egy röntgent...
2014. aug. 11. 18:16
 2/10 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló:

Jelenleg külföldön tartózkodom, (nem EU-s orszàg) tehát ide nem szól a TB kártyám. Azt mondták, ha holnapra nem javulok akkor mindenképpen orvos, de hogy ezt elkerüljük, ezért írtam ki a kérdést.

2014. aug. 11. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi a fenének nem kötöttél biztosítást??
2014. aug. 11. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Borogasd továbbra is, esetleg hideget is tehetsz rá. Ne erőltesd (túl)! Pihentesd! Jobbulást kívánok!:-)
2014. aug. 11. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, ezt a lábat valószínűleg eltörted. Egyetértek, pénz ide vagy oda, el kéne menni a kórházba megröntgeneztetni, mert maradandó károsodás is lehet, ha nem teszed.

És tényleg tessék biztosítást kötni, mert ez most lehet, hogy sokba lesz nektek, és bármikor történhet ilyesmi...

2014. aug. 11. 18:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szóval valószínű eltört a lábam...már intézkedünk, szurkoljatok, hogy sikerüljön...
2014. aug. 11. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Nos, eltört? Mennyit kell fizetned?
2014. aug. 12. 13:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Igen, eltört, meg is kell műteni. Egy itteni kedves barát elintézte, hogy ingyen röntgenezzenek, tehát ez ingyen volt. Be is gipszeltek, de nemsokára utazunk haza Magyarországra, mert itt nagyon drága lenne a műtét, így arra majd otthon kerül majd sor.

2014. aug. 12. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Jobbulsást!:-)
2014. aug. 13. 09:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Tisztelt 9:24-és válaszoló!

Köszönöm szépen!

2014. aug. 13. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!