Térdficam esetén mit javasoltok?
Már egyszer október környékén húztam meg úgy, hogy alig bírtam ráállni, bevizesedett, nem hajlott stb. Mentem is vele az orvoshoz. Az egyik helyen sebészeten csináltak egy röntgent, megállapították, hogy kitágult a szalag, majd azt mondták, ha nem jobb menjek a fiumei úti baleseti sebészetre (ott nem néznek hülyének, hogy odasántikálok, hogy két napja meghúztam?). Következő héten elmentem a saját körzetembe, ott miután kivártam a sebésznél a soromat, meg se volt hajlandó nézni az orvos, azt mondta ez kizárólag az ortopédia dolga, menjek oda. Kaptam is két hónap múlvára időpontot. Ezt a vonalat már akkor lezártam.
Végül elmentem egy magánorvoshoz, aki szintén futószalagon dolgozik, az legalább adott egy térdvédőt, meg krémet, gyógyszert, de röntgen nem készült, csak nyomkodta. Ő sem volt túlzottan bizalomgerjesztő.
Most ismét itt fekszem felpolcolt lábbal, jobban is fáj, mint korábban.. Mit javasoltok? Pihentessem három napig és hétfőn keressek fel egy újabb orvost, ha nem jobb? Egyáltalán hová érdemes fordulni? Vagy fsz mindegy, csak sok pihenés kell neki?
Akinek van, volt hasonló tapasztalata, nagyon örülnék, ha megosztaná. Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!