Tegnap nagyon leegtem a napon, az egesz testem. Ulni, fekudni alig birok. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
meg az a zavaro hogy a labfejem ho feher maradt :ss mennyi ido mire elmulik a pirossag?? es ez be fog barnulni vagy nem?2014. jún. 9. 16:06
1/4 anonim válasza:
Pár-1 hét nap alatt lehámlik a bőröd. De ha mégsem, akkor akár két hétig is piros lehet. Bebarnulni nem fog.
Fehér bőrű vagy amúgy?
2/4 anonim válasza:
ja, látom, hogy fehér, ha egyszer a lábfejed az maradt.
3/4 A kérdező kommentje:
igen feher boru vagyok :)
2014. jún. 9. 16:20
4/4 anonim válasza:
kis területen fenistil segít, vagy vegyél patikában leégés elleni sray-t. jegeld, az is jó, meg borogasd. Tüneti kezelés mind, bebarnulni nem fogsz, de legalább üvölteni se a fájdalomtól.
És máskor használj naptejet, ha fehér a bőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!