Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon leégtem és felhólyagoso...

Nagyon leégtem és felhólyagosodott a bőröm pici fehér hólyagok vannak rajta mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Kenegesd. Sokat nem segít rajta, ez már le fog hámlani. Máskor jobban vigyázz.
2009. aug. 19. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:
mivel kenegessem?testápoló hűti ugyan de...:S 3 napja kenegettem remélem hamar lehámlik...köszi a gyors választ remélem abban is tud valaki segíteni h MIVEL kenjem??
2009. aug. 19. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Zsíros krémet NEM szabad rátenni! Én is így jártam néhány hete, nekem a bőrgyógyász irix-et és fenistilt javasolt csak, meg, hogy tartsam naponta többször hidegvíz alá!És kerüljem a napot! Nekem kb 5-6 nap után kezdtek száradni a hólyagok, őrülten viszketett, csak akkor kezdtem rá krémet használni amikor már hámlott ! Látom nem csak nekem volt tanulópénz a napozás:) Mielőbbi gyógyulást!
2009. aug. 19. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a választ!! ezt fogom csinálni és beszámolok az eredményekről 1 hét múlva:D köszi még 1x :)
2009. aug. 19. 21:28
 5/7 anonim válasza:
Már az én lányaim is jártak így és akkor nekünk a Panthenolt ajánlották és bevált.Próbáld ki és persze egy kis jeges borogaTÁS SEM ÁRT,HOGY HŰTSD A BŐRÖD!
2009. aug. 20. 13:00
 6/7 A kérdező kommentje:
az a nagy helyzet hogy amit írtak h 5-6 nap amíg elkezd hámlani, nekem már 2 nap után hámlik...de nagyon hirtelen elkezdett hámlani...nem fáj,nem ég ennek örülök, de korai még vedleni:S köszönöm neked is a segítséget!! :)
2009. aug. 22. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
gyógyszertárban tudnak rá adni krémet hallás után. most nekem is ugyanez a bajom, csak annyiban különbözik hogy nekem a szemem fölött egy nagy hólyag keletkezett és rálóg a bőr a szemhéjamra:/
2010. okt. 14. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!