Mit csináljak nagyon leégtem?
Na szóval.. előbb jöttem haza osztálykirándulásról (strandon voltunk ;) ) és nagyon leégtem! Anyáék nincsenek itthon, egyedül vagyok..
mit csinálhatnék?? mi jó rá?
15/L
Nem tudok elmenni.. és nincs semmilyen spray itthon :(
Naaaagyon ég! :(
Tejföl jó rá?
Semmivel ne kísérletezz, mert csak rontasz a helyzeten, az meg nem hiányzik szerintem. Valakit kérj meg, hogy hozzon neked panthenol sprayt. esetleg fenistil, bár ha nagyon leégtél, nem ajánlom.
és a továbbiakban használj naptejet.
Fekete teát dobj bele a kádvízbe, az kicsit nyugtatja majd. Nincs otthon aloe verátok? Mert ha van, akkor vágd le az egyik levelét, vágd ketté hosszában, és a gélt kenegesd rá a hátadra. Ha nincs, akkor meg irány a patika.
Egyszer nővéremnek választania kellett a naptej és a kullancsirtó között, mivel szeretik a rovarok, a kullancsirtót választotta, és mivel a kettő kiüti egymást, ezért csak egyiket használhatta, annyira leégett, hogy teljesen felhólyagosodott a háta. Neki segített az ecet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!