Lábujjtörés/zúzódás?
Nincs egy órája, hogy iszonyatosan bevertem a lábam az ágy lábába. Most kivételesen erősen fájt.
Kicsit lefeküdtem, most álltam rá, és iszonyúan fáj a három középső ujjam. Viszont külsérelmi nyom nincs rajta, nem lila, talán egy picit be van dagadva. Meg is nyomorgattam egyesével az ujjakat, de érintésre egyik sem fáj, csak ha ráállok.
Ezek alapján szerintem nem tört el - bár nem tudom, még semmim nem tört el eddig - , volt már valakivel ilyen?
Én balettos vagyok és spicc gyakorlatnál történt ilyesmi, nekem is a három középső ujjam iszonyatosan fájt amikor féltalpra álltam vagy lefeszítettem spiccbe, de nyomogatásra egyáltalán nem. Kb. 8 hónap múlva múlt el magától minden fájdalom, és nem is egyszerre hanem ujjanként. Valószínűleg csak megzúzódott.
Remélem tudtam segíteni.
A kérdésem kiírása után egy hétig picit sajgott, aztán semmi, nem fájt. Akkor egy hónap múlva megint elkezdett fájni, és féltem, hogy eltört és rosszul forrt össze. (Sokat néztem a neten, hogy mi lehet a baj - nem kellett volna.)
Akkor elmentem röntgenre, és igazad van, utolsó, nekem csak meg volt zúzódva. Kaptam egy krémet, és azóta nem fáj.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!