Eltortem a csuklómat, de nem mozdult el,5 hétig kaptam rá gipszet. Ha leveszik, lehetlesz vele dolgozni?
Figyelt kérdés
Mármint 5 hét alatt milyen mértékben forrik ossze, lazább torna, kutyasétáltatás, vagy apróbb dolgok.... vagy ,,valaha pár hónap múlva, lehetlesz rendesen használni mint eddig??? vagy mindég fent fog állni az a helyzet, hogy vissza ott eltorik?2014. ápr. 29. 16:54
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan hasznalhatod mint eddig,csak a torna nem lesz jo neki,nem szabad majd megeroltetni meg par hetig miutan leveszik a gipszet. Mar volt csuklo toresem,repedes,volt amikor 3 helyen tort el a kezem es azota sincs vele problema. Osszeforr a csont aztan olyan mint tores elott volt :-)
2/10 A kérdező kommentje:
az szuper azt hittem hogy ha osszeforrik az olyan lesz ha kicsit jobban megeroltetem, akkor eltorik vissza :) persze ugy tornazni nemfogok egy jo darabig még teljesen be nem gyógyul, koszike, megnyugtattál :D
2014. ápr. 29. 17:17
3/10 anonim válasza:
Nem fog utána " törékenyebb " lenni, de hidd el pár napig nem akarsz majd vele dolgozni, 5 hét gipsz után először annak is örülni fogsz, ha tudod úgy mozgatni, hogy ne fájjon, idő kell míg átmozgatod újra 5 hét gipsz után.
4/10 anonim válasza:
Nekem is volt már eltörve a csuklóm. A gipsz levétele után fásliztam, hogy tartsa valami, mert rossz volt. A csuklómat meg nem nagyon bírtam mozgatni. Emlékszem, voltam vele strandon és jól esett a vízben mozgatni. Jobb volt mint víz nélkül.
5/10 A kérdező kommentje:
hát gondolom az ízuleteknek ido kell még belejonnek a mozgásba :D de késobb pár hét akár hónap, már lehetlesz úgymond locsolni a kertet, vagy sétáltatni a kutyát??? nem ugrik ki vissza vagy sérulhet meg???
2014. ápr. 30. 20:30
7/10 anonim válasza:
Szia, nekem is ugyanez van, eltörtem a csuklómat, de nem mozdult el és 7 hét gipszet kaptam.. Néha be-beszagolok a gipszem nyílásain és fú... szörnyű állapotok uralkodnak ott bent :D Már 6 hete rajtam van. Volt már a lábamon is gipsz, de csak 2 hétre. Egy pár napig, egy hétig kb sántítottam, ennyi az egész. Szerintem a csuklónál is ez van, (nem fogsz vele sántítani) de szerintem egy kicsit fájni fog. Ha kutyát akarsz sétáltatni, akkor szerintem csak akkor tedd, ha nem olyan a kutya, hogy nagyon nehéz féken tartani.. De pár hónap múlva biztos, hogy semmi baja nem lesz. :)
8/10 A kérdező kommentje:
aha hát koszi szépen ám nagyon fáj mostanában és nemtom miért :( lassan 2 hete rajta van, az is lehet azért fáj mert forrik, vagy azért mert megeroltettem? nagyábol már mindent amit tudok csinálok vele...nemkellene ugye? :(
2014. máj. 4. 12:21
9/10 anonim válasza:
Neha nekem is szokott meg fajni, de az elso 3 hetnel szinte rendszeresen fajt, egyebkent en is szinte mindent csinalok benne.
10/10 A kérdező kommentje:
kooszi, megnyugtattal :D
2014. máj. 4. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!