Ha megműteném a csuklómat Ganglionnal, akkor utána mikor tudnék elkezdeni megint edzeni?
Ganglion van a jobb csuklómon. Ez annyit eredményez, hogy a jobb csuklóm sokkal gyengébb és könnyebben le lehet terhelni. Múltkor edzésen(Crossfit) megerőltettem egy súlyzós gyakorlattal, aztán úgy begyulladt, hogy mozgatni nem tudtam.
Nem fáj különösebben, csak ha megerőltetem. Viszont ha meg is műttetném, akkor se akarom sokáig abbahagyni a sportolást. Mennyi idő alatt tudnék megint intenzíven edzeni?
Szia!
Nekem kedden volt ganglion műtétem, nekem a bal csuklómon volt. A doki azt mondta, hogy a műtéttől számított legalább 4 hétig semmi mozgást ne végezzek (úgy értem torna, testnevelés, edzések, stb.), és hogy utána is csak szép finoman, fokozatosan terheljem a csuklómat csak.
Remélem, ezzel segítettem. :) Ha van kérdésed akár a műtéttel kapcsolatban, írj nyugodtan!
17/L
Kipróbáltam a könyves módszert. Habár nem tűnt el teljesen, sokkal kisebb lett és nem is fáj már szinte semennyire.:D
Nem kell nekem ez a műtét szerintem. Köszi azért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!