Maben kérdése:
Nem bírom befeszíteni a kezem, mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Thai box edzésre járok, és tegnap lehet, hogy egy kicsit túlzásba vittem, a zsákolást nagyon mehgúztam, fájt a kezem, de annyira nem volt vészes. Amikor hazaértem vettem észre, hogy alig bírom felemelni. Később pedig az tűnt fel, hogy egyáltalán nem bírom befeszíteni.2014. ápr. 19. 07:50
1/2 anonim válasza:
Tessék pihentetni, felpolcolni (nyakba akasztás), jegelni, borogatni, sportkrémekkel kenni. Utána fokozatosan tornáztatni. Valószínűleg megerőltetted csak...Ha 1-2 héten belül nincs változás, tessék elmenni dokihoz. Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
Az irományodból nem derül ki hogy a bicepszedben vagy a válladban van a sérülés bár ha befeszítésről van szó akkor gondolom a bicepszed inkább.
Láttam már box meccsen bicepszet leszakadni szóval nem kizárt hogy csináltál magadnak egy részleges ín szakadást.
Én azt mondanám most azonnal menjél a dokihoz mert ha ez tényleg ín szakadás gyanus akkor azt vissza kell varrják.
A haverom váll műtétre készült (természetesen gyúrós) és mikor felvágták kiderült hogy 70 százalékban le van szakadva a bicepsze szóval először azt kellett a dokinak vissza varrni és csak hetekkel később jöhetett a váll műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!