Segítség? Már nagyon rosszul bírom?
Reggel 9 órakor,tesi órán megbotlottam,picit fájt a bokám,és ennyi volt.
Kibírtam lábon nagy nehezen 7 órát,most 2 órája viszont borzalmas kínokat élek át,és egyre rosszabbul vagyok,és már kicsi a tűrőképességem!
Döglődöm itt mint egy hülye,eszméletlenül fáj a lábfejem,be van dagadva,csak úgy remegek a fájdalomtól. :(
Már bekentem Flectorral,mostanra nemhogy ráállni,megmozdítani nem tudom.Egy órát volt fáslival vizes borogatva.
Mit csináljak?? :( Nagyon szépen kérem,valaki segítsen,mert kezdek komolyan befordulni! :'(
Köszi!
14/L
NEm akarom :'( 2 éve is össze-vissza csavargatták a lábam,én meg csak visítottam,annyira fájt.. :( Ennyire még soha semmi nem fájt,pedig már volt egypár rándulásom.
De ha elmegyünk balesetire,ott kapok valamit,amitől jobb lesz a Flectoron kivül,vagy csak diagnózis állítanak fel?
Azért nem utazok órákat(mert annyira van ambulancia),hogy megmondják,hogy mi a baja. :( :(
Érdemes Algopyrint bevenni,vagy úgyse lesz hatása?
Mondom,d.e 11 órakor még sétáltam rajta,most nem ráállni,de lerakni se tudom. :(
Baleseti sebészet, röntgen, aztán ha semmi komoly, akkor felírnak rá valami hatásos kenőcsöt, ha eltört/repedt, akkor meg begipszelik neked.
Irány a traumatológia!
a párom is sétált a törött bokájával, letört belőle egy szilánk és elszakadt a szalag, ami még ki is tépett egy darab csontot
az, hogy rá tudtál lépni, sétálgattál vele még nem jelenti azt sajnos, hogy nincs eltörve
ha egyre rosszabb, akkor irány a kórház, ezen az algopyrin nem fog segíteni, gyenge hozzá
14/F vagyok.Nincs semmi bajod,csak nem bírod a fájdalmat.
Én ezeknél százszor nagyobb kínokat élek át minden nap.
El sem tudnád képzelni...
Na,biztos egy őrült focistaa...Nem érdekel!
Nem érdekel,hogy te milyen kínokat élsz át,én feltettem egy kérdést,meglepő,de rajtad kívül mindenki tudott rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!