Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Segítség? Már nagyon rosszul...

Segítség? Már nagyon rosszul bírom?

Figyelt kérdés

Reggel 9 órakor,tesi órán megbotlottam,picit fájt a bokám,és ennyi volt.

Kibírtam lábon nagy nehezen 7 órát,most 2 órája viszont borzalmas kínokat élek át,és egyre rosszabbul vagyok,és már kicsi a tűrőképességem!

Döglődöm itt mint egy hülye,eszméletlenül fáj a lábfejem,be van dagadva,csak úgy remegek a fájdalomtól. :(

Már bekentem Flectorral,mostanra nemhogy ráállni,megmozdítani nem tudom.Egy órát volt fáslival vizes borogatva.

Mit csináljak?? :( Nagyon szépen kérem,valaki segítsen,mert kezdek komolyan befordulni! :'(

Köszi!

14/L

2013. okt. 8. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem a szüleidet kérdezed?
2013. okt. 8. 17:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már anyát,ennyit tudott javasolni,amit leírtam,és erősnek akrom magam mutatni,de már nagyon nem megy,és ordítani tudnék a fájdalomtól. :(
2013. okt. 8. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Meg kellene röntgeneztetni. Az el nem mozdult törés is adhat fokozódó tüneteket. Lehet a lábtőcsontod vagy valamelyik lábközépcsontod tört el.
2013. okt. 8. 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:
orvos, röntgen
2013. okt. 8. 17:15
 5/11 A kérdező kommentje:

NEm akarom :'( 2 éve is össze-vissza csavargatták a lábam,én meg csak visítottam,annyira fájt.. :( Ennyire még soha semmi nem fájt,pedig már volt egypár rándulásom.

De ha elmegyünk balesetire,ott kapok valamit,amitől jobb lesz a Flectoron kivül,vagy csak diagnózis állítanak fel?

Azért nem utazok órákat(mert annyira van ambulancia),hogy megmondják,hogy mi a baja. :( :(

Érdemes Algopyrint bevenni,vagy úgyse lesz hatása?

Mondom,d.e 11 órakor még sétáltam rajta,most nem ráállni,de lerakni se tudom. :(

2013. okt. 8. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Baleseti sebészet, röntgen, aztán ha semmi komoly, akkor felírnak rá valami hatásos kenőcsöt, ha eltört/repedt, akkor meg begipszelik neked.

Irány a traumatológia!

2013. okt. 8. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:

a párom is sétált a törött bokájával, letört belőle egy szilánk és elszakadt a szalag, ami még ki is tépett egy darab csontot

az, hogy rá tudtál lépni, sétálgattál vele még nem jelenti azt sajnos, hogy nincs eltörve

ha egyre rosszabb, akkor irány a kórház, ezen az algopyrin nem fog segíteni, gyenge hozzá

2013. okt. 8. 17:39
 8/11 anonim ***** válasza:

14/F vagyok.Nincs semmi bajod,csak nem bírod a fájdalmat.

Én ezeknél százszor nagyobb kínokat élek át minden nap.

El sem tudnád képzelni...

2013. okt. 27. 13:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Na,biztos egy őrült focistaa...Nem érdekel!

Nem érdekel,hogy te milyen kínokat élsz át,én feltettem egy kérdést,meglepő,de rajtad kívül mindenki tudott rá válaszolni.

2013. okt. 28. 06:43
 10/11 anonim ***** válasza:
És egyébként mi lett a lábaddal kérdező? Eltörted?
2013. okt. 28. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!