Sos! Mitol lettem ilyen rosszul? Valaki! Nem birom!
Szia!
Mostanában terjednek a vírusfertőzések, a torokfájás alapján arra lehet következtetni, hogy bujkál benned valami. A fejfájás pedig lehet pszichés is, nekem 2-3 napig tartó migrénjeim vannak a stresszesebb időszakokban. Ha be is lázasodsz, akkor biztos, hogy valami vírus.
pánikbetegség mocsok egy dolgokat tud csinálni!!!!
15 évesen nem tanácsolnák gyógyszert, de átmeneti jelleggel talán lehetne szedni valamit. Doki nem irt ilyesmit? ha már tudod, hogy pánikbeteg vagy.
EGy jó tanács!!! Legyen Nálad mindig VIZ!!! nem kóla,tea.... viz!!! jó szolgálatot tud tenni.
Voltam már én is ugy, hogy a postán dögre rosszul lettem, vagy a boltba, alig birtam kijönni, mázli, hogy párom ott várt kint, a postánál, meg telefonáltam, hogy jöjjön értem. nagyon rossz volt.
Félni nem szabad. A félelem gerjeszti a szorongó állapotot, és még rosszabbul leszel.
Gondolom a légzésed is elégtelen ilyenkor!!!!!
Próbáld meg átmassziroztatni a hátad felső részét, vállakat, mondjuk fahéjas,narancsos masszázsolaj nekem jól szokott jönni.
Vagy vegyél esetleg kinai balzsamot (én pesten a herbaházban vettem. a sima kis tégelyes egy gagyi vacak. Ott olyat vettem, ami tn 4-5 cm magas üvegben van, sötét sárga szinü, és nem olyan olajos érzetü, mint a kis fémtégelyesek. nagyon szeretem. bekened az orrod alját, vagy kensz halántékra, tarkóra.....
ha netán nem tudsz ilyet venni, küldj cimet, és ha arra járok majd, akkor veszek egyet és elpostázom Neked szivesen.
Fejfájásra is nagyon jó!!!
Koszonom szepen a valaszokat!:) Lehet, hogy vanbennem egy kis virus is, de az szerintem nem okoz ilyen durva tuneteket. Annyira rossz volt. Raneztem a polcra es mozgott minden. Valoszinuleg nagyon leesett a vercukorszintem, mert ahogy irtam 11orakkor egy piritost (mast semmit) es 5 ora korul jott a rosszullet. A fel kifli abba segitett, hogy nem ajultam el, most ettem normalisan es lekopogom, de kicsit mintha jobb lenne.
A panikbetegsegemrol nem igazan tud senki... A fejfajasra meg akkor majd szetnezek, mert az sajnos gyakori nalam:s
javasolnám még esetleg!!!!
ha már alacsony cukorszint jutott eszedbe.
mérted valaha is????
a kifli piritos keksz is mind szénhidrát, nekem attól is szokott rossz érzésem lenni időnként. Volt, hogy ugy adódott, hogy kifli croiassan süti volt csak amit bedobáltam magamba((( rosszul tettem.
szóval.
amit még javasolnák, hogy valami sós is legyen nálad!!! tapasztalat!!!!!! mondjuk valami olcsóbb sós ropi, vagy akár kicsi sima natur só valami kis gyógyszeres cuccba, meg mondjuk rágó, vagy pár szem savanyucukor is jó szolgálatot tud tenni.
Kivánom, jöjj minél hamarabb rendbe.
ha a pánikos dolgaid nem mulnának, azért suliorvosnak vagy valakinek el kéne mondanod majd. :-) üdv. Edit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!