Most akkor menjek vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
Vasárnap reggel felkéltem, és borzasztóan fájt a kezem egész nap. Hétfőn (tegnap) nem is tesiztem, mert még akkor is fájt, és most egy csuklószorítót hordok. A tesitanáromnak elmondtam, hogy fáj a hüvelyk- és a mutató ujjam közötti rész, ill. a csuklóm, és arról átsugárzik a fájdalom a kézfejemre. A tesitanárom azt mondta, hogy ínhüvelygyulladás. Ma már egy kicsit jobb, nem fáj annyira, de azért még kenegetem (richtofit) és be van kötve. Csütörtökön tudnék menni orvoshoz. Menjek vele?2014. ápr. 1. 20:46
1/1 anonim válasza:
Velem is ez volt múlt héten. Gondolom van nálatok iskolaorvos. Menj el hozzá. Én is ott voltam. Próbáld ki a Diclac gélt. Nekem ezt adta a doktornő és ettől elmúlt! ( a suliorvos max. befáslizza, mond egy kenőcs nevet és ennyi...Ha pontosabb diagnózist szeretnél, akkor "rendes" orvos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!