Ilyen derékfájdalommal orvoshoz kell fordulnom?
Tegnap többet mozogtam, hajoltam (de nem emeltem), mint máskor, és már tegnap is fájt a derekam. Ma csak álltam és főztem 4 órán keresztül, és már ott járok hogy bicegve megyek, ülni nem tudok, feküdni is fáj de csak eleinte, mondjuk félóra elteltével most egy helybe fekszek, most csak lüktet, de nem tudok se megfordulni se felállni. Derekam, farcsontom és a combom külső része a csontnál fáj.
De ha sokat állok akkor is előjön. Vagy ha hajatmosok és 15 percig hajolok.
23 éves vagyok, nő.
Idegbecsípődésre nem gondoltál. Porckopás ritka, mint a fehér holló ilyen korban. Megerőltetted, várj vele egy kicsit. Amikor én is így meghajtom úgymond a derekam és a hasamra fekszem, olyan mintha a derekam ketté tört volna.
Szvsz: Inkább idegbecsípődésed lehet mert ahogy írtad combig terjed ez a fájdalom. Orvos beinjekcióz meg kapsz ilyen agyvérzésre ajánlott gyógyszert + gyomornedv ellenálló tablettát, hogy ne készítse ki az emésztőrendszered. Érdemes elmenni orvoshoz vele, nehogy Ewing szarkómád legyen.
Várj pár napot, ha nem javul, akkor menj orvoshoz.
Esetleg vegyél be egy Algoflexet és kend be valami sportkrémmel, ha van otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!