Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek hova kene fordulnom?

Szerintetek hova kene fordulnom?

Figyelt kérdés
Eszrevettem amikor edzek vagy valamilyen fizikai munkat vegzek gyorsan elfaradok de inkabb ilyen zsibbadast erzek a karomban ha epp csinalok valamit a kezfejem megszinte eg.Regebben amikor 14 voltam lazan tudtam fat vagni pedig sovany gyerek voltam ,majd elkezdem a testepitest ,es ezzel egyidejuleg kezdet erezni a zsibbadast.Na ez szerintem az egyik lehetseges ok,masik szerintem a sok stressz es depresszio 14 eves korom utan teljesen melyre kerult az eletem szuleim sokat veszekedtek ami nagyon kimeritett idegileg ,amitol fulzugas lepet fel valamit enyhe szedulis.is tapasztaltam valmint.alvaszavaros lettem.Ez utan hal istenek elvaltak de jot egy dolog az elettemben amikor nagymamam meghalt es ez kisebb traumakent ert ami miatt erzekenyebb lettem es zarkozott .Voltam orvosnal vervetelt is csinalt.de nem talalt semmi rendellenest ,szerinte nem szervi eredetu a problema ,en szerintem meg vagy az idegrendszeremmel van baj vagy az errendszeremmel.ja es jutt eszembe kezremegesem is van.20 f
2014. jan. 25. 15:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a stessz és idegesség miatt vannak problémáid. Amiket leírtál tünetek, ezek mind erre vallanak. Keress egy pszichológust vagy egy jó barátot, akivel megoszthatod az aggodalmaidat.
2014. jan. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!