Szerintetek ezzel orvoshoz kéne fordulnom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon gáz ez a kérdés, picit szégyenlem is magam, de nem tudom kihez fordulhatnék. Rendesen és rendszeresen táplálkozom, de egyszerűen nincs székletem. És ha van is nagyon fájdalmasan jön ki, vagy a fele benn ragad. Hiába eszem vagy iszok tejtermékeket, akkor is ugyan ez van. Néha már annyira fáj a hasam. Hashajtót nem merek bevenni, mivel a munkahelyemen nem szaladgálhatok ki minden 5 percben a wc-re. Valakivel már ilyen előfordult? Mit tanácsoltok mit tegyek? :(2010. dec. 11. 14:28
1/3 anonim válasza:
a kérdésed nem "gáz", és igen evvel érdemes orvoshoz fordulnod. sztem szorulásod van, de hát én nem orvos vagyok.
ez az oldal azért van hogy bárki bármit megkérdezhessen.
2/3 anonim válasza:
Lehet kapni székletlazítókat.Gyógyszerész segít a választásban ha nem akrsz dokihoz menni
3/3 Dr. Dav válasza:
Érdemes lenne elmenni egy gastroenteorologiai vizsgálatra, hogy feltárják az okát. Este lefekvés előtt 3 tisasen -- reggel széklet.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!