Lány létemre nagyon szőrös vagyok, ott is ahol nem kéne, nagyon zavar. Orvoshoz kellene fordulnom?
igazából lehet h örököltem de nemtudom mit csináljak.
hátam nemtudom gyantázni normálisan, hasam se, mellemnél is szőrös.
mit tegyek? szőkítsem ki?
Hát ha ennyire durva tényleg, akkor nem ártana egy hormonvizsgálat. Endokrinológust keress fel.
De vannak "szőrösebb" fajta nők is, Te tudod, nálad ez mennyire súlyos.
a hátam eléggé, tehát tapintásra is rendesen érezni.
a mellemnél pedig a bimbó körül vastagabb szálak, mellette az egész pihés. ez sem normális ugye? érintésre azt is érezni
és a bnőd is szőrös olyan helyeken ahol nem kéne?
h tudtad ezt elfogadni? azonkívül h szereted
Előző vagyok!
Én nem ilyesmi alapján ítélem meg az embereket.Attól,hogy szőrösebb az átlagosnál még ugyanolyan szép mint bárki más,csak neki többet kell szőrtelenítenie,ha őt zavarja,de miattam nem. Amikor rájött,hogy engem egyáltalán nem zavar utána már ő sem volt olyan gátlásos miatta,és például télen egyáltalán nem szőrtelenít.
Ha téged gátlásossá tesz vagy a pasidat zavarja akkor válogass a tartós szőrtelenítő (orvosi kezelések) közül.
Ezek folyamatosan csökkentik is a szőrzetet, és egyre kevesebb lesz végül.
Sötét erős szőrszálakra először
Lézeres vagy IPL orvosi szőrtelenítés:
Halványabb, gyengébb szőrszálakra Epilar vagy Depilar enzimes szőrtelenítés a legjobb(orvosi ellenőrzéssel)
értem, hát szerencsés lehet h ilyen fiút talált:)
köszönöm de ezek sajnos elég drágák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!