Más is van, akinek tetszett az, hogy gipszben van?
Figyelt kérdés
Hüvelykujjam van eltörve, és bármilyen hülyén is hangzik, nekem nagyon teszik, hogy be van gipszelve könyökig a kezem. Ez normális? Másnak is volt már ilyen?2014. márc. 1. 13:31
1/2 anonim válasza:
Ezt hívják gipszfétisnek. Nekem is tetszene ha valamim gipszben lenne, nagyon szeretném. Ehhez nem szükséges eltörnöm, csak gipszet kell szereznem, ami megoldható. Szabadidőm és helyem viszont nincs, egyelőre még várat magára a dolog.
2/2 anonim válasza:
Természetesen ez a normális. Szerintem be kéne vezetni, hogy mindenki járjon gipszben, a gyalogosokat még védené is. A motorosok fejét pedig a bukósisak helyett be lehetne gipszelni. Vagy azt aki sokat beszél. Vagy a szűz csajok is gipszbugyit hordhatnának, hogy ne lehessen őket megd@gni. Csak véső-kalapács, de az úgyis hangos. Ez király találmány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!