Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Vállig érő gipszben hogy...

Vállig érő gipszben hogy lehet aludni?

Figyelt kérdés
Az ujjaimtól majdnem a vállamig van gipszelve a kezem.Napközben felkötve hordom,egész jól elvagyok vele,de éjszaka nem tudom úgy letenni az ágyban,hogy ne ébredjek fel rá állandóan, hogy nyom, fáj. Akinek volt már ilyen gipsze, hogy tudott vele aludni normálisan?

2014. febr. 18. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem alkartörés miatt volt ilyen, és csak az elején volt rossz.

Az elején én csak háton tudtam aludni, pedig amúgy hason szeretek. A takaró fölé raktam a kezemet, kispárnával "alátámasztva". Éjjelente jópárszor felébredtem, mivel ha fordultam, akkor egyből nyomott és fájt a kezem a törésnél.

Később, amikor már körkörös gipszet kaptam, akkor már jó volt. A gipszes kezem raktam alulra, a gipszre (a felkaromra) raktam egy kispárnát, és azon aludtam. A gipszet (az alkaromat) meg nekitámasztottam az ágy mellett lévő éjjeliszekrény felső élének.

2014. febr. 19. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a csuklóm volt eltörve, és ugyanúgy aludtam hason, csak ha fordultam, mindig lassan mozdítottam, és akkor nem fájt..:)
2014. febr. 20. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, neked is vállig volt gipszben a kezed?Mert nekem ez a bajom,hogy nem tudok vele aludni,lerakni normálisan.Hason aludni vállig gipszben lehetetlen lenne alapból.
2014. febr. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!