Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Pár mondatban leírnátok,...

Pár mondatban leírnátok, milyen amikor gipszben van a lábad?

Figyelt kérdés

Egy történethez kellene.

Nekem még nem volt személyes tapasztalatom ezen a téren, ismerősöknek sem.

Milyen érzés, amikor a gipsz sokáig a lábadon van?

2014. febr. 27. 08:10
 1/4 anonim válasza:
szar
2014. febr. 27. 17:36
 2/4 anonim válasza:
Nekem üvegcsont betegségem van, de eddig még csak a lábközépcsontom tört el :D úgy volt hogy ugráltam a folyosónkon és ráestem, aztán 2 napig jártam iskolába törött lábbal mert nem tudtuk hogy most akkor tényleg törött e... mivel télen volt ez, így nem nagyon viszketett meg semmi, bár az a nagy fehér gipsz csak egy napig volt rajta de borzasztó volt úgy aludni ... Másnap raktak rá levehetőt az már sokkal jobb volt:) de csak fürdésnél vehettem le, 4 hét után levették és nem mertem ráállni a lábamra, azóta se jó az egyensúlyérzékem de így egy szóban válaszolván a kérdésedre BORZASZTÓ :@:D
2014. márc. 1. 19:41
 3/4 anonim válasza:

Nekem baleset miatt volt fekvőgipsz a lábamon bokától combig hat hétig.

A legrosszabb az volt, hogy éjszaka ilyen remegésszerű érzés volt az izmaimban, amiért nem tudtam mozgatni.

A viszketés meg a tisztálkodás nehézsége, meg a járás nehézsége ehhez képest semmiség volt nekem.

2014. márc. 3. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is fekvőgipszem volt. Vesztemre amikor kiszálltam a mentőből, a haverok egyből elkaptak, hogy menjek velük sörözni. Mentem. A doki csúnyán nézett rám, amikor öt nappal később a kontrollon már széttört talpú, és csúnyán összakoszolódott gipszben kerültem a szeme elé. A legócskább egyébként a viszketés, meg amikor 6 hét után leveszik a gipszet, és az a lábad sokkal vékonyabb a másiknál.
2014. márc. 7. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!