Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Durva derékbecsípődés?

Durva derékbecsípődés?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ellene??? Nem sportolás közben, hanem csak magától..... Hiába nejem izomlazítóval, nem segít. Se hajolni nem tudok, se a fürdőkádba beszállni... :((
2014. jan. 25. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Mydeton, milgamma szedése, és esetleg erősebb fájdalomcsillapító. 3 nap fekvés kemény helyen (padlón), és akkor jobb lesz. Hasonfekve próbálj még nyújtani, de csak ha nem fájdalmas nagyon, a fejtetőt, lábakat kéne nyújtani vagy valakinek megfogni a lábaidat és húzni vízszintesen. Kádba ha sikerül beszállni, a meleg víz kicsit lazíthat rajta, de ha nem sikerül, ne erőltesd. Sajnos nekem rendszeres volt, amíg nem gyógytornáztam, így tapasztalatból írok.
2014. jan. 25. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Próbáld kicsit kilazítani.

Feküdj le a földre, lassan emeld fel az egyik lábad, engedd le, utána a másik...

Nekem ez néha segített a fájdalmon.

2014. jan. 25. 19:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kipróbálom, remélem beválik! Ment a zöld pacsi.
2014. jan. 25. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj,ez szörnyű dolog! Nekem terhesség alatt csípődött be sokszor. Volt,h.bevásárló központ mellékhelységében töltöttem fél lábon állva fél órát,zokogva!

Picit lazult egy idő után,de fájt azért. Otthon segítséggel a parkettán feküdtem,a lábamat max.10cmre lehetett megemelni,mert ordítottam,de végül segített. Illetve sport lazító krémmel lett maszírozva,ha épp el tudtam viselni!:'(

Jobbulást!

2014. jan. 25. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!