Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha az egyik kézujjam tetejéből...

Ha az egyik kézujjam tetejéből kb fél centit levágtak egy durva szemölcs miatt, az a rész még visszanő?

Figyelt kérdés

Mindig vírusszemölcsök támadnak meg és ez most különösen brutális volt, ráadásul bement a körömágy alá, semmi megoldást nem tudtak, csak hogy kivágni onnan.

A köröm egy kis részét már maga a szemölcs is levitte ...

Most ez így akkor visszanő nekem vagy az a levágott 3-4 mm kb mindig hiányozni fog? végül is nem az egész teteje hiányzik, hanem a tetejéből a köröm felé eső részbe vágtak bele olyan 4 mm mélyen de elég nagy területen.

Most gyönyörű, a vörös hús látszik kb 1 cm hosszan :(

valaki szakember mit mond? visszanő ez vajon?

és az a rohadt szemölcs most már végre eltűnik ezzel? (kerek 1 éve szenvedek vele ....)

2013. máj. 27. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért nem a bőrgyógyászt/sebészt kérdezted? Az a szakember...

Mivel foglalkozol, hogy ennyire direkt kontaktba kerülsz a vírussal?

2013. máj. 27. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi, laikusok, csak annyit tudhatunk, hogy ha a fél karod is levágják, az a rohadt vírus még mindig a szervezetedben lesz és valahol máshol megjelenhet egy szemölcske. Tehát alaposan fel kellene tuningolni az immunitásod, hogy ne tudjon megmutatkozni.
2013. máj. 28. 06:08
 3/5 A kérdező kommentje:

igen igazatok van, de ha leírok minden körülményt, akkor regény lesz.

lényeg h egy olyan országban voltam, ahol nagyjából törzsi kuruzslói szinten van az orvosi ellátás, és még a lidocaint is magamnak kellett beadnom.

hát az immunrendszer nem túl jó ez igaz, de már elegem van ebből :( egyfolytában ezzel szenvedek, és hónapról hónapra ezzel megy el az időm, hogy aztán meg persze utána jó ideig megint se víz se semmi, aztán jön egy újabb, na de eddig mindig kilézerezték, azok el is tűntek, sztem a legjobb megoldás, csak most ezen a helyen nem volt lézer, viszont olyan kényes helyen volt h vmit kezdeni kellett vele mert nagyon fájt is már.

úgyhogy amolyan igazi szakember még nem is látta, én magam tisztítgatom meg kötözöm a sebet, de hát a kényszer nagy úr, nincs más választás, vagyis nem volt. majd most elém,egyek bőrgyógyászhoz, de sok okosat eddig se mondtak ... legjobb esetben csak leszedték azt annyi ... erre nincs módszer h megelőzzem. az a rohadt vírus ugye :(

Olvasom itt a különböző fagyasztásos módszereket, de szóval sztem ezek egyik se jók, sőt még amikor Maon mentem bőrgyógyászhoz, ő is azt mondta, h a vírusszemölcsnek nem jó a fagyasztás, mert általában szépen szétszóródik a gyökérzete jó mélyen, és egyedül a kiégetés (lézer) a módszer. és tényleg, eddig csakis az jött be, az összes többi módszer csak kísérletezgetés volt, de aztán vagy visszanőtt vagy el se múlt ...

csak az a nagy baj h pl lézer se minden helyen van, és pl unom már azt is h egy db leégetése miatt mindig ott hagyjak egy 20-ast a maszek bőrgyógyásznál, mert az államinak persze nincs, és az csak fagyasztani tud (amiről vicces módon a szakavatottabb orvos evidenciaként állítja h tök hatástalan, és nem is érti, miért próbálkozik valaki azzal).

jajjjj de tele van már mindenem a magyar eü-vel :(

még ezen a trópusi helyen is legalább tudás az volt, csak hát eszközök, felszerelés az nincs, de esküszöm a profizmusuk sok esetben felülmúlja az itteni szakorvosokét. a "sámán" úr az összeeső félben lévő (a régió egyetlen!) mentőben olyan szépen levágta nekem szikével, h sztem itt csak néznének ... aztán a legtermészetesebb módon adta az injekciókat amiket majd adjak be magamnak fájd. csillapítónak ... itt meg hülyének néznének miatta, úgyhogy inkább nem is mondom, de ott ez másképp megy na.

és érdemes erre Telvirant vagy hasonlót szedni? meg milyen anyagokat tudtok inmunerősítésnek? lehet injekció is!

2013. máj. 28. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Immunerősítőt mindenképp javaslok, én pl. life pak-et szedek, de van sok más is...

ha pedig néha szemöcsöm van, akkor a wartner fagyasztó spré-jét használom, nekem bejön!

2013. máj. 31. 23:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi de azt mondja meg valaki, hogy az ujjam levágott része visszanő*-e ... :(
2013. jún. 1. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!