Ínhüvelygyulladásom van. Bár orvosnál még nem jártam. Meddig húzhatom a dokilátogatást szerintetek?
Figyelt kérdés
Már elég régóta szenvedek vele, kb. 16 éve van vissza-visszatérő inhüvelygyulladásom mindkét csuklómban. Párszor volt már sinbe téve de ez is csak időlegesen oldotta meg a problémát. Ha kicsit is megerőltetem már begyullad hol az egyik hol a másik. Most a bal kezem van soron. A hüvelykujjam alatt van egy kis pukli amit ha megnyomok akkor nagyon fáj. Eddig ilyen puklim még sose volt. Mindig csak megdagadt a kezem, amit csak kenegettem és pár nap alatt elmúlt. Ez most már 1 hónapja tart.Most vettem egy csuklórögzítőt amiben van egy sin, ezt használom, és cataflam-t szedek(volt itthon). Midenki azt mondja hogy ez erős fájdalomcsillapító és gyulladás csökkentő, de nekem egyáltalán nem használ, pedig napi 3 szemet szedek be. 3napja szedem már. Mikor kezd el hatni? Használok még tapaszt is de semmi változás. Meddíg húzhatom még doki nélkül, úgy hogy súlyosabb következményei nem lesznek? Hú egy kicsit hosszúra sikerült a mondanivalóm! Azok is írhatnak akik ezzel a problémával küzdenek már hosszú ideje, és leírhatnák tapasztalataikat ,módszereiket.#Íhüvelygyulladás
2014. jan. 23. 04:16
1/2 A kérdező kommentje:
Az még lemaradt, hogy mikor a második gipszelés(kb 13 éve) után újra begyulladt a kezem a dokik azt mondták ezzel meg kell tanulnom együtt élni, mert mindig ki fog újulni .Valóban együtt kell élni ezzel a betegséggel? Akárhány helyen dolgoztam , akármilyen munkát végeztem mindenhol ez okoz gondot az inhüvelygyulladás. A válaszokat előre is köszönöm!
2014. jan. 23. 04:29
2/2 anonim válasza:
Már az elején azzal kellett volna kezdened, hogy menni utána, amikor elsőnek visszatért. Valószínűleg meg kellene műteni és az állandóan gyulladásban lévő részt kivenni, máshogy ez nem fog soha meggyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!