Tegnap este flexeltem egy vascsövet és szemüveg alatt egy darab a szemem alá ment. Azóta szúr nagyon. Ennek lehet következménye? Kijön magától vagy szemészet?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 14:38
1/13 anonim válasza:
Szemészet, minél hamarabb.
Az ilyen nem jön ki magától
2/13 anonim válasza:
Nem jön ki, azonnal menj a szemészetre.
3/13 A kérdező kommentje:
és ezt ők ott hogy szedik ki? mire számítsak?
2014. jan. 17. 14:42
4/13 anonim válasza:
Mindenképpen el fog érzésteleníteni. Lehet, hogy most egy picit fájni fog, de egy ilyen ha nem kezelik azonnal még látásvesztést is eredményezhet. Megértem, hogy félsz, de most azonnal menni kell, ne várd meg a hétfőt.
5/13 A kérdező kommentje:
de egyébként amikor pislogok nem a szemem fáj hanem a szemhéjam. a szemem nem is piros
2014. jan. 17. 14:46
6/13 anonim válasza:
Nekem kábé 10 év után jött ki magától egy fémforgács a szememből.
7/13 A kérdező kommentje:
tehát akkor baja nem lehet? csak fáj és ennyi?:/
2014. jan. 17. 15:04
8/13 anonim válasza:
Ha olyan helyen van, mint nekem volt akkor semmi gáz. Bár komoly gondokat is okozhat. Menj el szemészetre és ott megnézik. Ha félsz és nem akarod, hogy kivegyék akkor hazamész, nem erőszak a disznótor. De lássa doki, hogy mennyire van beleégve, okozhat-e látáskárosodást a későbbiekben...
9/13 anonim válasza:
Lehet baj belőle, ne netezz, hanem indulj a szemészetre, mert jön a hétvége.
10/13 A kérdező kommentje:
ha egy nagy mágnest a szememhez rakok lehet baja a szememnek?
2014. jan. 17. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!