Biciklis baleset? (Felpontozlak. )
Ma délben volt egy kisebb esésem..a biciklimel túl gyorsan mentem és nem fogott túl jól a fék és valaminek nekimentem majd a földön találtam magam. Nem ütöttem annyira meg magam, pár horzsolás meg véraláfutás, de ezek nem agasztanak, de azóta fáj a fejem és szédülök nem birok fénybe nézni tartósan és hányingerem van. Ezek alapján talán agyrázkódásra gyanakodnék, de nem emlékszem rá hogy beütöttem volna a fejem és nincs is a fejemen sehol se seb, se pukli, csak a szemeim karikásak kicsit. Mi lehet ez? Előre is köszi.
16f
Lehet azért nem emlékszel rá, mert volt egy pár másodperces eszméletvesztésed és emlékezetkiesésed.
Lazán lehet agyrázkódás, ugyanezek a tünetei.
Akkor is lehet agyrázkódás ha kívűlről nem látszik semmi?
[Am ment a pont =)]
Egyszer nekem is volt agyrázkódásom ugyanezekkel a tünetekkel.
Én bevertem a fejem, de nem nagyon fájt. Csak szédültem meg hasonlók amik nálad.
Minél előbb menj orvoshoz, mert komoly bajod lehet belőle.
2: de azt hallottam hogy benn is tarthatnak!
És ráadásul mindjárt suli...vagy ilyen esetekben kórház ad vmi papírt? Vagy menni kell iskolába?
Természetesen adnak papírt, és lehetséges, hogy benn fognak tartani egy napig. Hidd el, semmi bajod nem lesz. Szundizol egy jót a finom puha ágyon :)
Jobb, mintha bevérzés lenne a koponyádban, ami ilyenkor sajnos előfordulhat, bár reméljük neked csak egy sima kis agyrázkódásod van.
Az a baj, hogy előfordulhat, hogy egy ér megpattant. (de persze ez nem biztos).
Ha van rá lehetőséged, szopogass TRAUMEEL tablettát, de előtte-utána fél-fél órán át ne egyél-ne igyál-ne moss fogat-ne dohányozz! és a szert ne tedd PC vagy mobiltelefon mellé! JOBBULÁST! és ne hajts túl gyorsan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!